Min vardag, min morgon

everyday_logo_def_rgb_2

Ja, den här gången är det dags för ett lite mer personligt inlägg, tänkte jag. Jag har ju hittills pratat ganska mycket om marknadsföring i generella ordalag, och även pratat om processen genom vilken företag normalt anlitar mig. Men för att ni ska kunna lita på det jag säger så måste ni förstås känna förtroende för mig – det är faktiskt en fundamental grundsten i all marknadsföring – så därför tänkte jag passa på att berätta lite om mitt liv!

Som ni säkert redan har luskat ut så bor jag ensam i min egen lägenhet vid Nytorget på Södermalm i Stockholm. Jag jobbar hemifrån, så det är väldigt viktigt för mig att hålla på mina rutiner varje dag – annars är det lätt hänt att det blir för mycket slappande och för lite jobb. Och då är det ju bara en tidsfråga tills man inte kan bo kvar i sin läckra lägenhet på Nytorget, om vi säger så.

Jag börjar varje dag med att vakna klockan åtta och gå upp och äta en stadig frukost. Jag är verkligen en frukostmänniska, så jag sitter länge och väl och äter vad många säkert skulle klassa mer som en lunch. Det kan vara en full English breakfast eller en stor omelett och ett par mackor – det varierar, men det här ska jag stå mig på ända tills det är dags att äta lunch, vilket jag gör ganska sent. Värt att nämna är också att jag är oerhört morgontrött, så innan jag ens är människa behöver jag hälla i mitt ett par rejäla baljor kaffe!

Efter frukosten så tar jag en dusch och gör mig i ordning – jag klär alltid på mig ordentligt – om jag skrotar omkring hemma i mjukisbyxor så får jag helt enkelt ingenting gjort! När jag är redo att börja dagen så använder jag mig av ett trick, och det tänker jag berätta om i nästa inlägg!